Sunset lover, levensgenieter en jouw fotograaf!

hi! Ik ben emma

Dit is geen verassing: mijn naam is Emma! Geboren en opgegroeid in Heerenveen, een gezellig dorp in Friesland. Tegenwoordig woon ik hier nog steeds, in een fijn appartement samen met mijn vriend Jesse. Mijn liefde voor mensen, ondernemen en fotografie groeide in 2021 uit tot Emma Fotografie. Waarmee ik doe wat ik het liefst doe, mensen en hun verhaal fotograferen. 


Tijdens de MBO opleiding tot fotograaf kwam ik erachter dat ik mensen fotograferen veel leuker vindt dan het maken van product- of natuurfoto’s. Maar dan wel beelden die spreken, die een verhaal vertellen en een herinnering bieden aan een bijzonder moment in het leven.

Voor mij zit de schoonheid en geluk in de kleine, alledaagse dingen. Met mijn oog voor detail leg ik momenten vast als een herinnering voor later. ‘Gewoon’ zoals ze echt zijn.

Tijdens en na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot lifestyle- en trouwfotograaf. Ik heb inmiddels talloze verliefde koppels, baby’s en zwangere buiken voor mijn lens gehad. Als fotograaf word ik mega enthousiast wanneer ik nieuwe mensen ontmoet en hun verhaal mag vastleggen!

Hoe mijn liefde voor fotografie begon

Warme zomeravonden / een goed boek / natuur/ cappuccino / zonsondergang / reizen/ liefde/ kamerplanten

Waar word ik blij van?

Ik heb een passie voor het fotograferen van de liefde, van jullie samen of van een nieuw leven. Van statige poses waarbij je stil moet staan en recht in de camera moet kijken krijg ik de kriebels. Daarom leg ik jullie op een leuke manier vast aan de hand van kleine opdrachtjes. Hierdoor kan ik beelden maken waar de liefde vanaf spat en jullie een herinnering voor altijd aan hebben!

Ik leg jullie vast op een manier hoe jullie écht zijn

MIJN missie

Gediplomeerd fotograaf

Met meer dan 5 jaar ervaring

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

@emmafotografie.nl

Volg me op Instagram

Menu