trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan binnenkort trouwen. Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Om jullie speciale dag, gevuld met liefde, plezier en vrienden/familie voor altijd te vereeuwigen kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken.

En daar help ik jullie maar al te graag mee! Emma Fotografie is gevestigd in Heerenveen, provincie Friesland. Ik ben bruidsfototgraaf in Friesland en kom graag jullie verhaal vastleggen zodat jullie een herinnering hebben voor de rest van jullie leven.

Een bruiloft draait bij mij niet alleen om het maken van de perfecte foto. Voor mij gaat het om de sfeer, de spontane momenten en de emoties die ik terug wil brengen in de bruidsreportage.

Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan gerust even contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.

yes! jullie gaan trouwen

goed om te weten

portfolio

De prijzen zijn inclusief

Trouwfotografie is maatwerk. Na het (vrijblijvend) kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte met jullie wensen. Dit zijn de drie veel gekozen opties, om zo een indicatie van de prijs te krijgen. Klik op onderstaande woorden om meer informatie te krijgen over het onderwerp.

prijzen

~ Kennismakingsgesprek: Zo kunnen wij elkaar wat beter leren kennen en nemen        wij jullie wensen door.

~ Preview: binnen 48 uur krijgen jullie alvast een aantal foto's om te delen met familie en vrienden bijvoorbeeld.

~ Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's in de mail via WeTransfer (minimaal 250 bij 6 uur).

~ Luxe USB stick: De foto's krijgen jullie op een luxe USB stick.De prijzen zijn inclusief

Terug naar overzicht

~ Een maand voor jullie grote dag zullen we deze samen nog eens tot in detail doornemen. Zodat er geen moment verloren gaat!

~ Interesse in een fotoalbum? Geef dit gerust aan dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van jullie wensen.

~ Reiskosten tot 100 kilometer inbegrepen. Bij meer dan 100 kilometer voor de complete dag worden er reiskosten berekend van €0,30 per kilometer.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

~ 12 uur fotografie     
               

~ 8 uur fotografie 
   
                 
 
~ 6 uur fotografie                        

Prijzen

Terug naar overzicht

€1595                    €1195                     

 

€995                     

investering

Ik wil graag jullie grote dag vastleggen!

Verzenden

Super leuk dat je me hebt gevonden! Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Get in touch

@emmafotografie.nl

Volg me op Instagram

Menu