trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan binnenkort trouwen. Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Om jullie speciale dag, gevuld met liefde, plezier en vrienden/familie voor altijd te vereeuwigen kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken.

En daar help ik jullie maar al te graag mee! Emma Fotografie is gevestigd in Heerenveen, provincie Friesland. Ik ben trouwfotograaf in Friesland maar te boeken door heel Nederland. Ik kom graag jullie verhaal vastleggen zodat jullie een herinnering hebben voor de rest van jullie leven.


Een bruiloft draait bij mij niet alleen om het maken van de perfecte foto. Voor mij gaat het om de sfeer, de spontane momenten en de emoties die ik terug wil brengen in de bruidsreportage.

Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan gerust even contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.


yes! jullie gaan trouwen

josefien & Marcel

Emma was de hele dag van onze bruiloft erbij. Tijdens de shoot gaf ze duidelijke instructies en de rest van de dag ontging weinig haar, waarbij Emma zelf onopvallend aanwezig was. De foto's zijn prachtig geworden!

David & melissa

Oprecht, we staan er versteld van! Het eindresultaat is prachtig. Het was echt een super fijne ervaring. Heel erg bedankt Emma.

karen & sam

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak.

Dit zijn de meest gekozen pakket opties, er is hierbij mogelijkheid tot maatwerk. Hiervoor nodig ik jullie graag uit voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we welk pakket het beste aansluit op jullie wensen. Jullie trouwfoto’s liever ook tastbaar? Daarom vertel ik jullie tijdens een gesprek ook alles over de mogelijkheden voor een trouwalbum. 

Pakketten

Pakket XL

2099,-

12 uur

Kennismakingsgesprek + detailgesprek

Preview binnen 48 uur 

Luxe USB stick met jullie trouwfoto's

REIS + PARKEERKOSTEN 

Pakket m

1799,-

9 uur

Kennismakingsgesprek + detailgesprek

Preview binnen 48 uur 

Luxe USB stick met jullie trouwfoto's

tot 350 foto's

REIS + PARKEERKOSTEN 

Pakket xs

1499,-

6 uur

tot 200 foto's

REIS + PARKEERKOSTEN 

Preview binnen 48 uur 

Luxe USB stick met jullie trouwfoto's

Kennismakingsgesprek + detailgesprek

tot 500 foto's

Pakket m

1799,-

9 uur

REIS + PARKEERKOSTEN 

Preview binnen 48 uur 

Luxe USB stick met jullie trouwfoto's

Kennismakingsgesprek + detailgesprek

tot 350 foto's

REIS + PARKEERKOSTEN 

Preview binnen 48 uur 

Luxe USB stick met jullie trouwfoto's

Kennismakingsgesprek + detailgesprek

tot 200 foto's

Na de aanvraag check ik of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Zo ja? Dan plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kan online of bij mij thuis in Heerenveen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en hoor ik graag alles over de plannen voor jullie grote dag. Als er een klik is, maak ik een offerte op maat en na goedkeuring vraag ik een aanbetaling. Hierna staat jullie datum gereserveerd in mijn agenda!


kennismaking

01.

Een maand voor de bruiloft stuur ik een vragenlijst naar jullie toe, zodra deze is ingevuld zullen we nog een keer bellen om de details door te nemen. Tijdens de bruiloft zelf zal ik soms een praatje maken met de gasten maar op andere momenten zal ik vanaf de zijlijn de speciale momenten vangen met mijn camera. Ik leg met veel enthousiasme jullie bruiloft vast, we gaan er een onvergetelijke dag van maken.


De grote dag

02.

Binnen 48 uur na de bruiloft ontvangen jullie een selectie foto's ter preview. Zo hebben jullie alvast een voorproefje en kunnen jullie deze delen met familie en vrienden. Ik streef ernaar om binnen 8 weken jullie foto's op te leveren. Jullie ontvangen deze digitaal op een luxe USB stick, deze stuur ik naar jullie op. Wanneer jullie kiezen voor een trouwalbum, gaan we daarna hier mee aan de slag. oplevering

03.

Volgende

Werkwijze

zijn wij een match?

Jullie opzoek zijn naar een fotograaf die houdt van ongeposeerde, spontane momenten.

De stijl van mijn werk jullie aanspreekt. Ik omschrijf mijn werk als tijdloos, fris en romantisch.

Jullie een fotograaf willen die je op je gemak stelt en jullie gewoon laat zijn wie je bent.

Jullie prachtige foto's willen van jullie bruiloft!

Jullie zijn bij mij aan het juiste adres als....

Dit is zeker mogelijk! Dit proces vind plaats na het afleveren van de foto’s. Jullie kiezen zelf het formaat, materiaal en jullie favoriete foto’s. Ik ontwerp een prachtig album voor jullie. Als ik het ontwerp af heb kunnen jullie checken of alles naar wens is en pas daarna bestel ik het album.

Lever je ook een trouwalbum?

1

Ik heb altijd twee camera's bij mij, trouwens ook veel backup accu's en kaartjes. Alles extra als backup om zo niets van jullie dag te missen uiteraard!

Wat als je camera kapot gaat?

2

Als fotograaf waarborg ik mijn kwaliteit en eigenheid en lever ik daarom geen RAW bestanden! Ik selecteer en bewerk de beelden zorgvuldig na zodat jullie het resultaat ontvangen wat jullie in mijn portfolio hebben gezien.

Lever je ook onbewerkte foto's?

3

Allereerst, ik laat mij niet uit het veld slaan door een verkoudheidje. Een situatie waarbij ik niet zou kunnen fotograferen zou bijv. zijn wanneer ik mijn been of arm gebroken heb. Dan zorg ik dat een backup fotograaf de foto's komt maken op jullie dag en zal ik de foto's nadien bewerken en verder aan jullie leveren.

Wat als je ziek bent?

4

Jullie betalen vooraf 25% van de pakketprijs om de datum te reserveren. Het resterende bedrag wordt gefactureerd na de bruiloft maar voor het opleveren van de foto's.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

5
5

veelgestelde vragen

@emmafotografie.nl

Volg me op Instagram

Menu